سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه ppt

 سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
752KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
900 بازدید
10,000 تومان 8,500 تومان٪15 تخفیف

 سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه ppt

دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل پاورپوینت سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۵۷ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

 سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه ppt

مدل های تغذیه ای پروتئین: ساختار مشابه برای تمامی مدل ها در N ورودی (پروتئین جیره ای، ازت باز گردشی و ازت آندوژنوس)

اسید آمینه های فراهمی برای دئودنوم از منشا :

  • پروتئین میکروبی سنتز شده
  •  جیره ای غیر قابل تجزیه
  • پروتئین آندوژنوس

پروتئین میکروبی:

در کل مقدار پروتئین میکروبی رسیده به روده کوچک بستگی به :

فراهمی ملکول های غذایی برای میکروب های شکمبه استفاده از این ملکول ها دارد.

فاکتورهای موثر بر تجزیه شکمبه ای پروتئین : PH شکمبه و سوبسترا

PH ابتیمم برای آنزیم های پروتئولیتیک شکمبه ای از ۵.۵ تا ۷

تجزیه پروتئین در انتهای پایینی PH کاهش می یابد (علت مستقیم و غیر مستقیم).

تحقیقات Cardozo و همکاران (۲۰۰۰ و ۲۰۰۲)، ۲dual continious culture، مقایسه جیره های با علوفه بالا با کنسانتره بالا، PH در رینج ۴.۹ تا ۷

نتایج :

تجزیه پروتئین در هر دو جیره با کاهش PH کاهش یافت.

به رغم فعالیت پروتئولیتیک بالاتر در آمیلولایتیک ها در مقایسه با سلولایتیک ها، تجزیه پروتئین بدون توجه به PH در جیره با کنسانتره بالا کمتر بود، چرا؟؟؟

در کل اثرات ترکیبی PH و سوبسترا با تجزیه شکمبه ای پروتئین با جمعیت غالب میکروبی تفسیر می شود.

فاکتورهای موثر بر تجزیه شکمبه ای پروتئین : تقابلات غذایی

تجزیه پروتئین توسط آنزیم های پروتئولیتیک صورت می گیرد اما فعالیت آنزیم های دیگر؟؟؟

v Assoumani و همکاران (۱۹۹۲) ثابت کردند نشاسته با تجزیه پروتئین تداخل دارد.

در این تحقیقات افزودن آمیلاز تجزیه پروتئین را ۶ تا ۲۰ درصد افزایش داد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.