گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی ۲ سنتز ایزو پنتیل استات (اسانس موز)

گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی ۲ سنتز ایزو پنتیل استات (اسانس موز)
نوع فایل
pdf
حجم فایل
3MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
537 بازدید
8,000 تومان 6,000 تومان٪25 تخفیف

گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی ۲ سنتز ایزو پنتیل استات (اسانس موز)

دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf جزوه گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی ۲ سنتز ایزو پنتیل استات (اسانس موز) دانشگاه صنعتی شریف را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۶ صفحه مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی ۲ سنتز ایزو پنتیل استات (اسانس موز)

استرترکیبهای اسیدهای کربوکسیلی به فرمول R-COOR ، استر نامیده می‌شود که در آن گروه R یک گروه آلکیل یا آریل می‌باشد

و یک گروه عمده از ترکیبات آلی را تشکیل می‌دهند. استرهای حلقه‌ای نیز که لاکتون نامیده می‌شوند، جزو گروه استرها می‌باشند.

استرها گروه مهم و کاربردی از ترکیبات آلی هستند.

استرهای با جرم مولی کم، بو و طعم خوشایندی دارند و جزء اصلی سازنده عطرها و اسانس میوه ها و طعم دهنده های مواد غذایی هستند.

ایزوپنتیل استات از واکنش ایزوپنتیل الکل یا ایزو آمیل الکل با استیک اسید در حضور کاتالیزگر اسیدی تهیه می شود که .

چربیها و روغن‌ها و موم‌هایی که در طبیعت یافت می‌شوند، حاوی استرهایی با جرم مولکولی بالا می‌باشند که به لیپید موسومند.

موم‌ها مخلوط پیچیده‌ای از استرها ، الکل ها و آلکان های با زنجیر طویل می‌باشند، ولی جزء اصلی تشکیل دهنده آنها ،

استرهایی می‌باشند که از واکنش اسیدهای چرب و الکلهای با زنجیر طویل بوجود می‌آیند.
از جداسازی و مطالعه مواد تشکیل دهنده موم زنبور عسل معلوم شده است که میریسیل پالمیتات ، بیشترین مقدار آن را تشکیل می‌دهد که یک استر است.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.