خلاصه کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل pdf خلاصه کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مجموعه مهندسی علوم و صنایع غذایی فرامرز خدائیان چگینی موسسه پارسه را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۲۷۴ صفحه با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
خلاصه کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی
میکروبشناسی یا ریز زیستشناسی یا میکروبیولوژی
(به فرانسوی: Microbiologie، میکروبیولوژی) (به انگلیسی: Microbiology، مایکروبایالوجی) دانشی است که دربارهٔ شکل، ترکیب، ویژگیها و بیماری زایی ریزسازوارهها (میکروارگانیسمها) یا جانداران بسیار ریز بحث و گفتگو میکند.
جاندارانی که در میکروبیولوژی بیشتر بررسی میشوند.
شامل پروکاریوتها (باکتریها)، ویروسها، و یوکاریوت هایی مانند قارچ و تک سلولیها یا پروتوزوئرها میباشد.
پروکاریوتها ریزسازوارههایی هستند که دی ان ای آنها بطور فیزیکی از سیتوپلاسم جدا نشده است.
تاریخچه
نخستین کسی که در مورد موجودات میکروسکوپی اندیشید، دانشمند ایتالیایی، گیرولامو فراکاستورو بود که گمان میکرد بیماریها واگیردار هستند.
با این که زاخاریاس یانسن در سال ۱۶۰۹ اساس میکروسکوپ را کشف کرد
اما پایهریزی دانش میکروبشناسی به قرن ۱۷ میلادی باز میگردد که یک بازرگان پارچهٔ هلندی به نام آنتونی فان لیوونهوک توانست با میکروسکوپ اختراعی خود، نخست الیاف پارچهها و سپس دنیایی از موجودات و ذرات ریز را در قطره آب برکه مشاهده کند.
او حتی توانست گلبول قرمز را هم ببیند. در اواخر قرن ۱۷ نظریه تولید خودبخودی مورد بحث قرار گرفت. در این زمان بسیاری از دانشمندان از جمله فرانسیکو ردی، فکر میکردند میکروارگانیسمها از مواد غیر زنده ایجاد شدهاند. در سال ۱۷۶۶ اسپالانزانی نتیجه گرفت که میکروبها از هوای غیرسترون وارد محلولهای غذایی شده و آنها را فاسد میکنند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.