پاورپوینت آشنایی با اختلال عصبی رشدی اوتیسم
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل پاورپوینت آشنایی با اختلال عصبی رشدی اوتیسم را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۲۰ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
پاورپوینت آشنایی با اختلال عصبی رشدی اوتیسم
اُتیسم چیست؟
اتیسم اختلالی عصب_ رشدی است که در سه سال اول زندگی کودک نمایان میشود. مهمترین علائم آن نقص در برقراری ارتباط، مشکل در تعاملات اجتماعی، وجود الگوهای محدود و تکراری در رفتار، علائق و فعالیتها است. نشانههای اختلال طیف اتیسم عموماً در سال سه زندگی قابلتشخیص هستند؛ اما اگر کودک در سطح بالاتری بوده و به همسالان غیر اتیسم خود شبیهتر باشد، این علائم ممکن است دیرتر شناسایی شوند.
باید توجه داشت که اگر کودک دچار تأخیرهای رشدی شدید باشد؛ قبل از ۱۸ ماهگی نیز این اختلال قابلتشخیص خواهد بود. نوزاد دارای این اختلال چندی پس از تولد متفاوت از سایر نوزادان به نظر میرسد. والدین معمولاً اولین کسانی هستند که متوجه تفاوت فرزندشان با سایر کودکان میشوند. در ابتدا ممکن است والدین عدم پاسخگویی کودک به محیط اطرافش را به ناشنوایی او نسبت دهند؛ اما گاهی متوجه میشوند که فرزندشان مشکل شنوایی نداشته اما مانند سایر کودکان همسنش نیز قادر به پاسخدهی نیست. در این زمان بهتر است والدین به متخصص کودک یا متخصص بالینیای که درزمینه اختلالات دوران کودکی تجربه دارد، مراجعه میکنند. باید توجه داشت که اتیسم تاکنون درمان مشخصی نداشته است و هر خانوادهای در هر طبقهی اجتماعی و اقتصادی میتوانند فرزندی دارای اتیسم داشته باشند.
برخی از رفتارهایی که میتواند در سه سال اول باعث ایجاد شک و تردید در والدین شود به شرح زیر است:
- عدم دلبستگی به والدین بهخصوص مادر
- غان و غون نکردن
رفتارهای کلیشهای (مانند: دور خود چرخیدن، بالبال زدن، تکان دادن دست جلوی چشمها و…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.