فایل خلاصه کتاب شیمی آلی ۳ دکتر سید احمد میر شکرایی
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf خلاصه کتاب شیمی آلی ۳ دکتر سید احمد میر شکرایی به صورت اسلاید را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۱۶۰ صفحه مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
فایل خلاصه کتاب شیمی آلی ۳ دکتر سید احمد میر شکرایی
فهرست مطالب خلاصه کتاب:
- فصل اول: آریل هالیدها
- فصل دوم: فنول ها
- فصل سوم: پلیمرهای سنتزی
- فصل چهارم : رنگ های آلی
- فصل پنجم : کربوهیدرات ها
- فصل ششم: آمینو اسیدها ، پپتیدها و پروتئین ها
- فصل هفتم : ترکیبات هتروسیکلی و نوکلئیک اسیدها
- فصل هشتم: لیپیدها
فصل اول: آریل هالیدها
هدف کلی: کسب اطلاعات کافی در مورد روش های تهیه ، کاربردها، خاص فیزیکی، تفاوت های این ترکیبات با آلکیل هالیدها و واکنش های شیمیایی آریل هالید ها.
هدفهای مرحله ای:
بیان ویژگی های پیوند C-X در آریل هالیدها
توضیح منابع و روش های تهیه آریل هالیدها
آشنایی کامل با واکنشهای مشخصه آریل هالیدها مکانیسم آنها
درک دو مکانیسم افزایش – حذف و حذف- افزایش در واکنش استخلاف های آروماتیکی هسته دوستی
*درهمه موارد ذکر مثال لازم است
آریل هالید: ترکیباتی که در آنها استخلاف هالوژن مستقیما مستقیما به حلقه آروماتیک متصل است.
نکته مهم: پیوندکربن-هالوژن به دو دلیل در آریل هالیدها کوتاه تر از آلکیل هالیدهاست.
فصل دوم: فنول ها
هدف کلی:
آشنایی با روش های تهیه، اهمیت ، کاربرد، خواص فیزیکی و واکنش های شیمیایی شاخص فنولها و رفتار متفاوت گروه هیدروکسیل فنولی گروه هیدروکسیل الکلی
اهداف مرحله ای:
نام گذاری فنولها
مقایسه خصلت اسیدی فنولها با الکلها و توجیه اثر استخلافها بر این ویژگیها و…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.