فایل جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی ۲
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی ۲ ( فساد میکروبی انواع مختلف محصولات غذایی) دانشگاه آزاد اسلامی استاد دکتر ثمر منصوری پور را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل۴۰ صفحه مطالب آموزنده و سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از ا تمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
فایل جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی ۲
قسمتی از متن فایل:
فساد محصولات غذایی
فساد به معنای تجزیه شدن ترکیبات و از بین رفتن محصولات یا خصوصیات کیفی مؤثر آنها و ایجاد تغییرات نامطلوب می باشد.
زمانی که یک محصول غذایی فاسد می شود، ویژگی های آن تغییر می کند و قابل استفاده نخواهد بود.
البته ممکن است آنچه برای یک شخص به عنوان فساد شناخته می شود، از نظر شخص دیگری قابل قبول باشد و فساد تلقی نشود.
عوامل مؤثر در فساد شامل میکروارگانیسم ها، حشرات، آنزیم های موجود در مواد غذایی و میکروبی و تغییرات فیزیکی می باشند.
رشد میکروارگانیسم ها در محصولات غذایی به عوامل درونی (داخل محصول) و عوامل بیرونی (خارج محصول) بستگی دارد که در میکروبیولوژی مواد غذایی ۱ بیان شد.
در اینجا فساد میکروبی انواع مختلف محصولات غذایی بررسی خواهد شد.
شیر
شیر هنگامی که از پستان حیوان خارج می شود دارای تعداد بسیار کمی میکروارگانیسم است.
اما در حین دوشش می تواند توسط خود حیوان، گرد و غبار هوا، توسط ظروف شیر دوشی و یا سطوحی که شیر پس از دوشیدن و یا
حین شیر دوشی با آنها تماس دارد مانند صافی ها و یا قسمت های سرد کننده آلوده شود.
بنابر این بایستی سعی شود که شرایط بهداشتی در حین دوشش کاملاً رعایت شود و پس از دوشش سریعاً سرد شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.