دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذی -بازدارنده‌ها

 دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذی -بازدارنده‌ها
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
593 بازدید
10,000 تومان 8,000 تومان٪20 تخفیف

 دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذی –بازدارنده‌ها

دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل پاورپوینت عناصر ضد مغذی -بازدارنده‌ها را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۴۲ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

 دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذی –بازدارنده‌ها

اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:

  • – ۷۰% هزینه های پرورشی مربوط به غذاست.
  • – بسیاری از غذا ها بطور طبیعی حاوی این ترکیبات هستند.
  • – اثرات زیان آور این ترکیبات بر رشد و کارکرد بدن حیوان
  • – انتخاب مواد خوراکی و تعیین حد مجاز آنها جهت جیره نویسی
  • – استفاده از مواد ضد مغذی برای منظورهای مفید
  • – فرآوری مواد غذایی و راههای افزایش کیفیت خوراک

بازدارنده‌های پروتئینی :

  • –بازدارنده‌های پروتئاز
  • –لکتین‌ها
  • –تانن‌ها
  • –ساپونین‌‌ها
  • –اسیدهای آمینه غیر پروتئینی
  • –مواد ضد مغذی در منابع پروتئین حیوانی      

بازدارنده‌های معدنی :

  • –کیلاتها (اسید فایتیک , اسید اکسالیک)
  • –گوسیپول
  • –گلوکوزینولات ها

بازدارنده‌های ویتامینه

بازدارنده‌ها در چربی  :

  • –اسید اروسیک
  • –اسیدهای چرب حلقوی

بازدارنده‌ها  در کربوهیدراتها  :

–پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای

بازدارنده‌های پروتئازها

محدود کننده تریپسین و کیموتریپسین :

–محدود کنندهای تریپسین به نامهای محدود کننده سویا (اولین بار در این منبع غذایی کشف گردید) و یا  محدود کننده کنیتز (اولین کسی این ماده ضد مغذی را کشف کرد) خوانده می شوند.

–در لگوم ها خصوصا سویا ، باقلا و لوبیا خام وجود دارند.

–مصرف سویای خام باعث کاهش رشد در حیوان می شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذی است که موجب اختلالاتی در هضم و جذب منابع پروتئینی می شود.

–عدم تعادل در الگوی اسید های آمینه که جذب می شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازی اسیدهای آمینه ضروری نظیر متیونین و یا دفع اسید آمینه گوگرد دار سیستئن به موجب دفع آنزیم های تریپسینوژن و کیموتریپسینوژن

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.