طلاق روانی و نابسامانی های نظام خانواده و اجتماع ppt

 طلاق روانی و نابسامانی های نظام خانواده و اجتماع ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
2MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
883 بازدید
7,000 تومان 5,000 تومان٪29 تخفیف

 طلاق روانی و نابسامانی های نظام خانواده و اجتماع ppt

دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل پاورپوینت طلاق روانی و نابسامانی های نظام خانواده و اجتماع را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۱۴ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

طلاق روانی:

تعریف: تلاشی است که برای خلاص کردن خود از رابطه فرساینده و نامطلوب و غیر قابل تحمل که نتیجه ان خرد شدن عزت نفس و از بین رفتن عاطفه است.

کسلر هفت مرحله را برای طلاق روانی درنظر گرفته است.

۱- سرخوردگی

۲- فرسایش وتخریب رابطه                                                              ۳- دور شدن از تعهدات نسبت به یکدیگر                                              ۴جدایی جسمانی

۵-سوگ در اثر فقدان همسر                                                             ۶-کار شدید جهت ترمیم زندگی                                                         ۷-قطع رابطه عاطفی و روانی

آسیب های نظام خانواده

ž۱-ناسازگاری زن و شوهر: دلایل بیشماری داردکه وجه مشترک همه انها     برآورده نشدن انتظارات است.

žانتظارات چیست؟ الگوهای عملی هستند که هر یک از دو طرف دیگری را موظف به تحقق انها میداندو در صورتیکه طرف مقابل انها را محقق نسازد ازردگی و نارضایتی و در نهایت ناسازگاری و جدایی  بیش میاید.

ž۲-نظام اجتماعی و ناسازکاری زن و شوهر

žانسان اجتماعی در نظام اجتماعی  اجتماعی میشود و در واقع رابطه های اجتماعی وهنجارهای اجتماعی وهنجارهای فرهنگی را درونی می کند.

žžاگر فرایند اجتماعی ناقص باشد و یا زن شوهر در دو فرایند کاملا متفاوت اجتماعی شده باشند درک صحیحی از وظایف و نقش های طرف مقابل نخواهد داشت و لذا عدم درک صحیح می تواند موجب ناسازگاری شود.

ž۳-ناسازگاری فرزندان و والدین:  بهرحال والدین به یک نسل و فرزندان به نسل دیگری تعلق دارند و هر نسلی در شرایط  احتماعی و فرهنگی خود اجتماعی می شوند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.