فایل پاورپوینت فواید و مضرات سیب برای بیماران دیابتی
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل پاورپوینت فواید و مضرات سیب برای بیماران دیابتی را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۲۴ اسلاید زیبا آموزنده و قابل ویرایش با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
پاورپوینت فواید و مضرات سیب برای بیماران دیابتی
قسمتی از متن فایل:
سیب به عنوان میوه ای خوشمزه و مقوی دارای چندین مزیت برای سلامتی است.
با این وجود کربوهیدرات موجود در سیب می تواند بر سطح قند خون تاثیر بگذارد.
با این حال، کربوهیدرات موجود در سیب متفاوت از قندهای موجود در مواد غذایی حاوی قندهای تصفیه شده و فرآوری شده بر بدن تاثیر می گذارد.
سیب یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان است، همچنین بسیار مقوی است و سرشار از:
- ویتامین C
- فیبر
- چندین آنتی اکسیدان
یک عدد سیب به اندازه متوسط حاوی ۱۰۴ کالری، ۲۷ گرم کربوهیدرات و ۹ میلی گرم ویتامین C است.
بخش عمده ارزش غذایی سیب در پوست رنگارنگ آن یافت می شود، بنابراین شستن و خوردن سیب
با پوست بهترین راه برای دریافت مواد مغذی موجود در آن است.
علاوه بر این، سیب حاوی مقادیر زیادی آب و فیبر است که به طور شگفت انگیزی سیر کننده است.
در صورت ابتلا به دیابت بررسی میزان مصرف کربوهیدرات مهم است. به دلیل وجود ۳ عنصر درشت مغذی کربوهیدرات،
چربی و پروتئین کربوهیدرات ها بیشترین میزان قند خون را تحت تاثیر قرار می دهند.
در نظر داشته باشید همه کربوهیدرات ها برابر نیستند. یک عدد سیب متوسط حاوی ۲۷ گرم کربوهیدرات است،
اما ۴.۸ آن از فیبر تشکیل شده است. فیبر هضم و جذب کربوهیدرات ها را آهسته می کند و باعث می شود
قند خون به سرعت افزایش نیابد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.