تکنیک های اندازه گیری قابلیت هضم اسید های آمینه در طیور ppt
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل پاورپوینت تکنیک های اندازه گیری قابلیت هضم اسید های آمینه در طیور را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۱۸ اسلاید زیبا و مفید و قابل ویرایش با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
تکنیک های اندازه گیری قابلیت هضم اسید های آمینه در طیور ppt
تهیه جیره هایی که امکان تولید مقدار مشخصی محصول را با حداقل قیمت میسر می سازد یکی از مهمترین اهداف در علم تغذیه دام می باشد.
در پرورش طیور هنگامی حداکثر سود حاصل می شود که تراکم اسید آمینه جیره ها مشخص بوده و احتیاجات طیور کاملا تا مین شود.
امروزه با محاسبه قابلیت هضم هر یک از اسید های آمینه در مواد غذایی
پیشرفت قابل ملاحظه ای در زمینه محاسبه قابلیت هضم ترکیبات خوراک ها حاصل شده است.
بر این اساس تحقیقات متعددی انجام شده است تا از مقادیر اسید های آمینه قابل هضم در خوراک به عنوان پایه و اساس تنظیم جیره استفاده شود.
مقدار اسید آمینه موجود در مدفوع – مقدار اسید آمینه مصرف شده = قابلیت هضم اسید آمینه
برای تعیین ضرایب قابلیت هضم عموما از سه گروه آزمایشات توازنی استفاده می شود:
۱- روش قدیمی : عمدتا شامل یک دوره عادت پذیری بوده و خوراک مصرفی و فضولات برای یک دوره مشخص جمع آوری می شود.
در این روش در اکثر شرایط از جیره های کامل استفاده شده و برای مواد خوراکی از روش های جایگزینی با یک جیره پایه استفاده می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.