فایل pdf جزوه آموزش بهداشت مواد غذایی
دانشجویان و کاربران گرامی ضمن تشکر از شما بابت انتخاب سایت گوگل فایل به عنوان مرجع دانلود فایلهای درسی و آموزشی خود افتخار داریم که شما را با محصول ارائه شده در این فایل آشنا نماییم گروه علمی گوگل فایل جزوه آموزش بهداشت مواد غذایی و با فرمت pdf را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۳۵ صفحه مطالب ارزشمند می باشد. شما می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل تهیه و دانلود نمایید. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد لطفا ایمیل خود را صحیح وارد نمایید.
فایل pdf جزوه آموزش بهداشت مواد غذایی
قسمتی از متن جزوه:
تعریف غذا :
به کلیه مواد خوردنی ، آشامیدنی که بوسیله موجودات زنده مصرف و به عنوان منبعی از انرژی و مواد
مغذی به مصرف سوخت و ساز بدن می رسد غذا گفته می شود.
اصول و روش های نگهداری مواد غذایی :
برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده و فاسد کننده با در نظر گرفتن نوع آلودگی
روش های مختلفی استفاده می گردد . بر اساس نوع ماده غذایی ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی
و طول مدت زمان نگهداری و جنبه های اقتصادی و تکتولوژی برای هر نوع روش خاصی به کار می رود .
برای نگهداری پاره ای از مواد غذایی فقط از یک روش استفاده می شود در حالیکه برای تعدادی از مواد
غذایی دو یا چند روش نگهداری بکار می رود .
اماباید دید هدف های روش های مختلف نگهداری مواد غذایی چه هستند . این اهداف بطور کلی عبارتند از :
الف از بین بردن میکروب های موجوددر مواد غذایی بطور کامل و یا از بین بردن میکروب های بیماریزا – خطرناک
ب جلوگیری از رشد و تکثیر میکروب ها در زمانی معین ،……..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.