فایل پاورپوینت با موضوع اکراتوکسین‌ها

فایل پاورپوینت با موضوع اکراتوکسین‌ها
نوع فایل
ppt
حجم فایل
952KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
155 بازدید
10,000 تومان 8,600 تومان٪14 تخفیف

فایل پاورپوینت با موضوع اکراتوکسین‌ها

دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل پاورپوینت با موضوع اکراتوکسین‌ها را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۲۴ اسلاید زیبا آموزنده و قابل ویرایش و سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

پاورپوینت با موضوع اکراتوکسین‌ها

قسمتی از متن فایل:

اکراتوکسین ها شامل ۷متابولیت قارچی هستند که از اتصال یک بخش ایزوکومارینی به اسیدآمینه ال-بتا-فنیل آلانین تشکیل شده است.

اولین بار اکراتوکسین‌ها از آسپرژیلوس اکراسیوس جدا سازی شد.

از چندین نوع قارچ آسپرژیلوس و پنی سیلیوم نیز می‌توان آن را تولید کرد.

اکراتوکسین‌ها دومین گروه اصلی مایکوتوکسین‌ها بوده که بعد از آفلاتوکسین‌ها کشف شده اند.

اکراتوکسینA سمی ترین مایکوتوکسین برای پرندگان اهلی می باشد.

اکراتوکسین اثرات مضری بر سلامت، تولید و همچنین باعث ایجاد آسیب‌های ظاهری و میکروسکوپی در کلیه و کبد حیوانات اهلی می‌شود.

ماهیت شیمیایی، وقوع طبیعی و سمیت اکراتوکسین ها:

اکراتوکسین‌ها از ترکیب یک بخش ایزوکومارینی (۷-کربوکسی-۵-کلرو-۸-هیدروکسی-۳ و ۴-دی هیدرو-۳آر-متیل ایزوکومارین

یا اکراتوکسین آلفا) که از طریق گروه ۷-کربوکسی خود با اسیدآمینه ال-بتا- فنیل آلانین پیوند آمیدی تشکیل داده، حاصل شده است.

هیدرولیز اسیدی اکراتوکسینAباعث تولید ال-بتا-فنیل آلانین و اکراتوکسین آلفا می‌شود.

از ۷متابولیت در گروه اکراتوکسین ها فقط اکراتوکسین Aبه عنوان یک آلوده کننده در طبیعت به طوروسیعی وجود دارد.

شاتول و همکاران وقوع طبیعی اکراتوکسینA در محصولات گیاهی برای اولین باردر سال ۱۹۶۹ در یک نمونه ذرت گزارش کردند.

بررسی ها نشان داد که اکراتوکسینA‌ در دانه‌های غلات، دانه‌های قهوه سبزکپک زده، لوبیاها، بادام زمینی و علوغه خشک در بسیاری از نواحی دنیا یافت می‌شود.

اکراتوکسین می‌تواند در دمای محیطی بالاتر از ۴درجه سانتی گراد و در دانه‌های با ۱۸/۵تا ۴۰/۴درصد رطوبت تولید شود.

فعالیت آب (Water activity) و دمای دانه های ذخیره شده عوامل اصلی موثر بر تولید اکراتوکسین Aمی‌باشند.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.