فایل پاورپوینت اهمیت پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور

فایل پاورپوینت اهمیت پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1006KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
24 بازدید
11,000 تومان 9,800 تومان٪11 تخفیف

فایل پاورپوینت اهمیت پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور

دانشجویان و کاربران گرامی ضمن تشکر از شما بابت انتخاب سایت گوگل فایل به عنوان مرجع دانلود فایلهای درسی و آموزشی خود افتخار داریم که شما را با محصول ارائه شده در این فایل آشنا نماییم گروه علمی گوگل فایل پاورپوینت اهمیت پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۳۵ اسلاید زیبا آموزنده و قابل ویرایش می باشد. شما می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل تهیه و دانلود نمایید. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد لطفا ایمیل خود را صحیح وارد نمایید.

فایل پاورپوینت اهمیت پروتئین و اسیدهای آمینه ایده‌آل در تغذیه طیور

قسمتی از متن اسلایدها:

مزایای استفاده از جیره های کم پروتئین

  • ۱ – کاهش هزینه های جیره
  • ۲ – کاهش نیتروژن دفعی
  • ۳ – افزایش کیفیت لاشه
  • ۴ – کاهش فشار متابولیکی در پرندگان
  • ۵ – کاهش رطوبت بستر
  • تغذیه‌ی علمی طیور در واقع براساس پروتئین خام جیره‌ی غذایی نبوده، بلکه بر میزان اسیدهای‌آمینه‌ی ضروری جیره‌ی

غذایی، توازن و قابل استفاده بودن آنها به همراه مقادیری از ازت غیر پروتئینی برای تأمین نیاز به اسیدهای‌آمینه‌ی غیر ضروری استوار است.

در جیره هایی با پروتئین خام کاهش یافته برای جوجه های گوشتی این موارد باید در نظر گرفته شود:

ال-گلوتامین و بتائین:

ارزیابی اینکه آیا ال-گلوتامین و/یا بتائین می توانند به یکپارچگی روده در پرندگانی که با جیره کم پروتئین تغذیه می شوند کمک کند، لازم است

اسیدهای آمینه خوراکی: افزایش تولید اسیدهای آمینه ضروری و غیر ضروری با هزینه کم

ال والین:

گنجاندن آن باعث کاهش هزینه های جیره، کاهش دفع نیتروژن و مکانیسمی برای تغذیه اسیدهای آمینه با زنجیره شاخه ای متعادل می شود

پپتیدها: افزایش تولید دی و تری پپتید با قابلیت هضم خوب با هزینه کم

آنزیم های خوراکی:

در دسترس بودن آنزیم های خوراکی با قیمت مقرون به صرفه و اثربخشی ثابت به متخصصان تغذیه ابزاری برای بهبود کیفیت اجزای جیره داده است

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.