فایل جزوه فرآیند تولید چیپس سیب زمینی
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf جزوه فرآیند تولید چیپس سیب زمینی را آماده دانلود قرار داده است .این فایل شامل مطالب آموزنده و سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از ا تمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
جزوه فرآیند تولید چیپس سیب زمینی
برای تولید چیپس ابتدا باید سیب زمینی های با کیفیت را انتخاب نموده سپس آن ها را با آب شستشو
داد تا آلودگی هایی که در سطح سیب زمینی وجود دارد از بین برود
پس از شستن سیب زمینی ها نوبت به پوست کندن آن ها می رسد که برای این کار معمولا کارخانه ها از دستگاه سایش استفاده می کنند.
بعد پوست کندن سیب زمینی ها آن ها را درون یک ظرف قیف مانند که هاپر نامیده می شود می ریزند تا سیب زمینی ها با عبور از آن به دستگاه برش برسن
پس از برش و شستن سیب زمینی ها برای اینکه زمان کمتری صرف سرخ کردن سیب زمینی ها
و سوخت کمتری مصرف شود تراشه ها را تا آنجا که ممکن است خشک می کنند.
در مرحله ی بعد لازم است که تراشه ها را ضد عفونی کرده و مانع از تغیر رنگ آن ها شویم
۱- محلول سدیم نیترات ( جوهر لیمو ) به همراه اسید فسفریک و اسید سیتریک ( ۰.۵ درصد )
۲- بی سولفات سدیم ( ۰.۵ درصد )
۳- محلول هیدروکلریک اسید ( جوهر نمک ) به همراه فسفریک اسید ( ۰.۵ درصد )
پس از ضد عفونی کردن تراشه ها و جلوگیری از تغیر رنگ آن ها نوبت به سرخ کردن تراشه های سیب زمینی می رسد
با اتمام عملیات فوق نوبت به مرحله ی نمک زدن تراشه های چیپس می رسد.
پس از انجام عملیات نمک زنی نوبت به مرحله ی خشک کردن تراشه های چیپس می رسد
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.