فایل جزوه شناسایی مخمرها (آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی)

فایل جزوه شناسایی مخمرها (آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی)
نوع فایل
pdf
حجم فایل
4MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
307 بازدید
10,000 تومان 8,100 تومان٪19 تخفیف

فایل جزوه شناسایی مخمرها (آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی)

دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf جزوه شناسایی مخمرها (آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی) به صورت اسلاید را آماده دانلود قرار داده است .این فایل شامل ۴۷ صفحه مطالب آموزنده و سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از ا تمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

فایل جزوه شناسایی مخمرها (آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی)

قسمتی از متن فایل:

فیزیولوژی و بیوشیمی مخمر

رشد در حرارت های پایین و بالا (دماهای زیر ۰ و بالای ۲۷ درجه سلسیوس)
تشکیل اسید و استر
ایجاد ترکیبات معطر و بوهای نامطبوع
تولید ترکیبات برون سلولی  (ex : چربی، نشاسته)
مقاومت در برابر نگهدارنده های غذایی و مواد ضد میکروبی  (ex : cycloheximide )
قابلیت رشد در فشار های اسمزی بالا
قابلیت سنتز ویتامین های موردنظر
نداشتن مکانیسم فتوسنتزی همانند دیگر قارچ ها  (استفاده از منابع کربن)

منابع کربنی مورد استفاده ی مخمر (انتخابی)

قندهای هگزوزی و مشتقات آن
تری ساکاریدها
برخی پلی ساکاریدها
قندهای پنتوزی و مشتقات آن
الکل ها
برخی اسیدهای آلی (اسید لاکتیک)
برخی هیدروکربن ها (آلکن ها و آلکان ها)

تخمیر در مخمر
فرایندی بی هوازی
متابولیزه شدن کربوهیدرات (ترکیبات کربنی) به دیگر ترکیبات آلی (عموما اسید یا الکل و دی اکسید کربن)
اثر پاستور Pasteur effect : توقف واکنش های تخمیرتوسط اکسیژن مولکولی

جذب هوازی در مخمر:
تنفس مخمر با مصرف مواد کربنی
تجزیه ی ترکیب قابل مصرف طی این فرایند و کسب بیشترین انرژی از راه متابولیک اخیر
نکته: مخمرهایی که بتوانند یک ترکیب را تخمیر کنند، در شرایط هوازی نیز آن را جذب می نمایند؛ البته عکس این حالت درست نیست.

موارد مورد توجه در بررسی میکروسکوپی مخمر
اندازه و شکل سلول
تولید جوانه و آرایش آن
اشکال شاخص غیر جنسی مانند کلامیدیدسپور، آرتروکنیدی، …
تولید اسپورهای جنسی

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.