فایل جزوه تغذیه در بیماران دیالیزی
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf جزوه تغذیه در بیماران دیالیزی به صورت اسلاید را آماده دانلود قرار داده است .این فایل شامل ۱۸ صفحه مطالب آموزنده و سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از ا تمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
فایل جزوه تغذیه در بیماران دیالیزی
قسمتی از متن فایل:
درمان تغذیه ای و مایع درمانی:
به علت تاثیر تغذیه بر وضعیت اورمیک بیمار، رعایت رژیم غذایی از جمله عوامل مهم برای بیماران دیالیزی است.
اهداف درمان تغذیه ای عبارتند از:
کاهش علایم اورمی و عدم تعادل مایع و الکترونیک
تثبیت وضعیت تغذیه ای مناسب از طریق مصرف پروتیین ، کالری و ویتامین مواد معدنی کافی
قادر ساختن بیمار جهت مصرف غذاهای خوش طعم
محدودیت در مصرف پروتئین سبب کاهش محصولات زاید نیتروژن دار شده و نشانه های اورمی را کاهش می دهد
و حتی ممکن است شروع دیالیز اولیه را کاهش می دهد و حتی ممکن است شروع دیالیز اولیه را برای چند ماه به تعویق بیندازد.
محدودیت در مصرف مایعات نیز از رژیم های توصیه شده می باشد.
زیرا ممکن است تجمع مایعات منجر به افزایش وزن ،نارسایی احتقانی قلب و ادم ریه شود.
همزمان با شروع دیالیز خونی ، بیمار معمولا محدودیت هایی در رابطه با مصرف پروتیین ، سدیم، پتاسیم و مایعات دارد:
1 – دریافت پروتئین تا حدود ۱/۳ – ۱/۲ گرم بر کیلوگرم وزن ایده ال بدن در روز محدود می شود.
بنابراین پروتیین باید از کیفیت بیولوژیکی خوبی برخوردار باشد.
2 – سدیم تا میزان ۳ – ۲ گرم در روز محدود شده
3 -محدودیت مایعات به میزان ۵۰۰ میلی لیتر اضافه تر از مایعات دفعی روزانه می باشد.
هدف از دیالیز بیماران ، نگهداری اضافه وزن انها در فاصله دیالیز به میزان کمتر از ۱/۵ کیلوگرم می باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.