فایل جزوه اختلالات پوسته تخم مرغ و علل مسبب آن
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf جزوه اختلالات پوسته تخم مرغ و علل مسبب آن به صورت اسلاید را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل۲۹ صفحه با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
فایل جزوه اختلالات پوسته تخم مرغ و علل مسبب آن
بیولوژی تخم مرغ
محفظه انکوباسیون برای جنین درحال رشد جوجه
نیاز به گرمای خارجی دارد:
گرمای بدن مرغ
انکوباتور
کلیه مواد مغذی مورد نیاز جنین برای ۲۱ روز جنینی و چند روز اول بعد از هچ در آن ذخیره شده است.
جنین از زرده،بخشی از آلبومین و کلسیم پوسته تغذیه کرده و در آخر باقی مانده زرده را جذب می کند.
تبادلات گازی و بخار آب از طریق سوراخ های ریز پوسته صورت می پذیرد.
پوسته تخم مرغ
بخش آلی:
غشای داخلی
غشای خارجی
ماتریکس شامل رشته های پستانی و لایه پرچین
بخش معدنی: لایه کلسیفیه شامل کربنات کلسیم، منیزیم و فسفر
کوتیکول قابل حل در آب
پوسته رنگ پریده
میزان رنگ قهوه ای تخم مرغ به کیفیت پیگمانته شدن پوسته بر می گردد.
عوامل مسبب:
بیماری برونشیت عفونی
سن پرنده در پرندگان مسن تر شایع تر است
استرس بالا در گله
سندرم افت تخم مرغ ۷۶
مواد موثر بر رنگدانه ها مانند سولفامید ها و نیکاربازین.
پوسته صورتی / یاسی
پوسته به واسطه لایه های کلسیم اضافی زیر کوتیکول به این رنگ دیده می شود
عوامل مسبب:
استرس
کلسیم اضافی در جیره
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.