بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور ppt

بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور ppt
نوع فایل
ppt
حجم فایل
274KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
1046 بازدید
9,000 تومان 7,800 تومان٪13 تخفیف

بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور ppt

دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک ها در جیره طیور را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۲۵ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

پاورپوینت بررسی مقایسه ای اثرات پروبیوتیک و آنزیم در جیره طیور

پروبیوتیک ها(میکرواگانیسم):

تعریف و تاریخچه:

  • پروبیوتیک کلمه یونانی بمعنای برای زندگی
  • پروبیوتیک: مواد زیست یار
  • آنتی بیوتیک: مواد پادزیست
  • فولر(۱۹۹۹)
  • سومریان (۲۵۰۰ق.م)
  • امریکا(۱۹۲۰)
  • تنها خصوصیت مشکل آفرین: ماهیت زنده پروبیوتیک هاست

ترکیب و اجزای فراورده های  پروبیوتیکی:

  • از لحاظ نوع میکروبی موثر: باکتریِِائی ،مخمری، قارچی
  • باکتریائی:
  • (Max) باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک نظیر: لاکتوباسیل ها، استرپتوکوک ها، بیفیدوباکترها.
  • سایر: پدیوکوکوس، پرپیونی باکتریدیوم، لوکونوستوک و باسیلوس (سوبتیلیس، لیشن فرمیس، بوتوئی و….
  • مخمرها :
  • سارکارومیس سروزیه، سارکارومیس بولاردی، کاندیداینتولایس.

قارچ ها:

آسپرژیلوس اریزا و آسپرژیلوس نیگرا.

پروبیوتیک ها ممکن است حاوی ۱ تا ۹ میکرورگانسیم باشد.

به شکل: پودر،قرص، کپسول، گرانول و یا خمیر بکار می روند.

می توانند بصورت مستقیم از طریق دهان و همراه با آب و غذا مصرف شوند.

خصوصیت یک پروبیوتیک ایده آل:

  • .۱زنده و پایدار باشد.
  • .۲بیماری زا و سمی نباشد.
  • .۳میکروارگانیسم تشکیل دهنده، گرم+ و از سویه مشخص باشد.
  • .۴قدرت زنده ماندن بالا داشته باشد.
  • .۵قدرت تشکیل کلونی و زنده ماندن در شرایط روده را داشته باشد.
  • .۶حداقل دارای  ۱۰۹×۳ واحد تشکیل دهنده کلونی(cfa)
  • ۷.قابلیت تکثیر و تولید در مقیاس صنعتی را دارا باشد.
  • ۸.مقاوم بودن در مقابل مواد مترشحه و دفع شده از E.coli
  • ۹.هنگام ذخیره سازی و انبار در شرایط مزرعه پیدار باشد.
  • ۱۰.توانائی تحریک سیستم ایمنی بدن را داشته باشد.
  • ۱۱.توانائی تولید آنزیم های موثر بر هضم مواد غذائی.
  • ۱۲.توانائی رقابت با میکروبهای بیماریزا در روده بر سر تصاحب جایگاه و مواد غذائی مورد نیاز.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.