فایل جزوه کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره
دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf جزوه کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره را آماده دانلود قرار داده است .این فایل شامل ۱۲ صفحه مطالب آموزنده و سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از ا تمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
جزوه کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره
آب میوه (به انگلیسی: Juice) مایعی است که به طور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه میشود.
آب میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه میشود.
مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه میشود. آب میوه را میتوان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه های آب میوه گیری دستی و یا الکترونیکی تهیه نمود.
آب میوههایی که در بازار عرضه میشوند معمولاً فیبر و یا تفاله میوه را از آب آن جدا میکنند.
ولی گاهی آب پرتقال تازه به همراه تفاله آن در بازار عرضه میشود. آب میوه گاهی بصورت غلیظ، گاهی بصورت منجمد تهیه میشود
و گاهی نیز مصرف کننده باید کمی آب، به آب میوه بیفزاید تا غلظت طبیعی خود را باز یابد.
پر مصرفترین انواع آب میوه شامل، آب سیب، پرتقال، گریپ فروت، آناناس، گوجه فرنگی، انبه، هویج، انگور میباشند.
امروزه مردم ترجیح میدهند آب تعداد متنوعی از میوهها را با یکدیگر ترکیب نموده و مصرف نمایند.
امروزه فروش آب میوهای که فقط از یک میوه تهیه شود بسیار کمتر از آبمیوهای میباشد که از ترکیب چند میوه تهیه شده است.
در تولید آب میوه برای افزایش قوام و نیز خواص تغذیه ای و بهبود احساس دهانی و طعم از استابیلایزرهایی
همچون پکتین، CMC (سی ام سی)، زانتان، و سایر استابیلایزرهای شرکت دنیسکو دانمارک استفاده می کنند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.