فایل جزوه تدوین راهنمای بالینی درمان مارگزیدگی

فایل جزوه تدوین راهنمای بالینی درمان مارگزیدگی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
630KB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
883 بازدید
9,000 تومان 7,000 تومان٪22 تخفیف

فایل جزوه تدوین راهنمای بالینی درمان مارگزیدگی

دانشجویان و کاربران گرامی در این بخش گروه علمی گوگل فایل فایل pdf جزوه تدوین راهنمای بالینی درمان مارگزیدگی به صورت اسلاید را آماده دانلود و استفاده شما عزیزان قرار داده است .این فایل شامل ۲۶ صفحه با مطالب سودمند می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت گوگل فایل خریداری و دانلود نمایید. امید است سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. پس از اتمام فرآیند خرید لینک فایل قابل مشاهده و دانلود می باشد و یک لینک هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

فایل جزوه تدوین راهنمای بالینی درمان مارگزیدگی

مارگزیدگی یک مشکل جدی سلامت عمومی در ایران و بسیاری از کشورها است. سالانه بین ۲,۱ تا ۵,۵ میلیون مورد مارگزیدگی در دنیا با موربیدیتی (تعداد گزشهای سمی) ۴۲۱ تا ۱۸۴۱ هزار و مور تالیتی (مرگ و میر) ۲۰ تا ۹۴ هزار مورد رخ میدهد (۱-۶ .(در کشور ایران نیز بر اساس آمارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بین سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۹ سالیانه حدود ۴۵۰۰ تا ۷۰۰۰ مارگزیدگی با ۳ تا ۹ مورد مرگ
رخ داده و میانگین بروز سالانه مارگزیدگی ۹,۶ مورد در یکصد هزار نفر جمعیت برآورد شده است.

مارهاى سمى هنگام گزیدن دندان‌هاى خود را وارد بدن شخص کرده و سم خود را تزریق مى‌کنند. مارها اغلب شب‌ها فعالیت داشته و در صورت عدم آزار، به‌ندرت به انسان حمله مى‌کنند.

حدود ۷۰۰ گونه از ۳۲۰۰ گونه مارهای دنیا زهری هستند و شامل چندین مار هستند که می‌توانند انسان را بکشد. یک مار زهری زهر خود را از راه نیشهایش که یا توخالیند یا شیار دارند تزریق می‌کند. وقتی که زهر تزریق شد مار به انتظار می‌نشیند تا قربانیش قبل از بلعیده شدن بمیرد.

از حدود ۷۲۵ گونه از مارهای سمی در سراسر جهان، تنها ۲۵۰ تا از آن‌ها قادر به کشتن انسان با یک نیش است. به‌طور متوسط استرالیا تنها یک نیش مار کشنده در هر سال دارد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.